September 09 - New format

Problems with the forum ? Ask here !

Moderators: Janice, loucifer67, morvgal58, SeansRose, Brenna

Post Reply
User avatar
morvgal58
Moderator
Posts: 4483
Joined: Wed Oct 26, 2011 4:06 pm
Location: France

September 09 - New format

Post by morvgal58 » Tue Sep 09, 2014 2:58 pm

New layout looks good, Lou, but I could not get in to the forum via "Forum". Had to get in through a 'back door'. Am I the only one/idiot?
loucifer67
Site Admin
Posts: 2030
Joined: Mon Jul 11, 2011 4:02 pm

Post by loucifer67 » Tue Sep 09, 2014 5:29 pm

I'll check
I might need to refresh the links
Lou
X
Image
eirkar
Bean Baby
Posts: 25
Joined: Tue Mar 19, 2013 12:18 pm
Location: Koping Sweden

Post by eirkar » Wed Sep 10, 2014 12:44 pm

Hello

I did have difficulties to come in Forum. I had to minimize to 75 % from 125% to have access to Forum to log in and read news. I have a bad eyesight thats why 125% of site. If it goes this way it is ok.

I like the new one
:cheer:


Eira
User avatar
morvgal58
Moderator
Posts: 4483
Joined: Wed Oct 26, 2011 4:06 pm
Location: France

Post by morvgal58 » Wed Sep 10, 2014 2:38 pm

Still no luck to-day. All the fields disappear before I have a chance to click on to "Forum" and am left with just the line that begins "Home"....so I came in the back door again!! I did try under the last item in the line "More", but was unable to scroll down - the last item was 'Sean's CharityProjects and I could go no further, also the list rapidly disappeared and I had to keep returning to 'More' to try again - without success. Hope this is helpful.
loucifer67
Site Admin
Posts: 2030
Joined: Mon Jul 11, 2011 4:02 pm

Post by loucifer67 » Wed Sep 10, 2014 5:46 pm

Yes it is

I will investigate further now I'm home and use the PC

Lou
x
Image
loucifer67
Site Admin
Posts: 2030
Joined: Mon Jul 11, 2011 4:02 pm

Post by loucifer67 » Wed Sep 10, 2014 8:11 pm

I've had to revert to the old style for now
The new sitebuilder has too many glitches and I don't have the energy right now to work at it
I will try again at the weekend

Hope the links work now ok

Lou
x
Image
User avatar
morvgal58
Moderator
Posts: 4483
Joined: Wed Oct 26, 2011 4:06 pm
Location: France

Post by morvgal58 » Thu Sep 11, 2014 3:32 pm

Thanks Lou. Unfortunately I could not get any reaction from "Forum" now, even with the old format. Still, the ol'back entry is still working..(somehow that doesn't sound quite right!)
loucifer67
Site Admin
Posts: 2030
Joined: Mon Jul 11, 2011 4:02 pm

Post by loucifer67 » Thu Sep 11, 2014 5:46 pm

morvgal58 wrote:Thanks Lou. Unfortunately I could not get any reaction from "Forum" now, even with the old format. Still, the ol'back entry is still working..(somehow that doesn't sound quite right!)
It's ok as long as you use lube lol (sorry couldn't help it)

Lou
x
Image
User avatar
morvgal58
Moderator
Posts: 4483
Joined: Wed Oct 26, 2011 4:06 pm
Location: France

Post by morvgal58 » Fri Sep 12, 2014 8:49 pm

:lol: :lol: :lol:
User avatar
morvgal58
Moderator
Posts: 4483
Joined: Wed Oct 26, 2011 4:06 pm
Location: France

Post by morvgal58 » Sat Sep 13, 2014 3:39 pm

O.K. Saturday, and I got in through the "front door" this time, after a few unsuccessful attempts when my password was not accepted. Then it was..... It looks good, Lou - congratulations.
loucifer67
Site Admin
Posts: 2030
Joined: Mon Jul 11, 2011 4:02 pm

Post by loucifer67 » Sat Sep 13, 2014 6:17 pm

Thanks Hun
I've stuck with an older version and checked the links so all should be ok
Lou
X
Image
Post Reply